Proces odabira online prodavnice - za koje online prodavnice je namijenjen Pesoto sistem ?

Posljednje izmjene: 24.02.2020

Proces odabira online prodavnice - za koje online prodavnice je namijenjen Pesoto sistem?

Pesoto sistem je namijenjen prvenstveno za online prodavnice koje se nalaze u SAD-u. Pri odabiru online prodavnice na kojoj želite kupovati, potrebno se uvjeriti da je ta prodavnica namijenjena za SAD tržište. U većini slučajeva direktno na stranici možete odabrati državu te će Vam se nakon toga prikazati online prodavnica namijenjena za odabranu državu. Također, potrebno je provjeriti da li online prodavnica ima direktnu dostavu u Bosnu i Hercegovinu i pod kojim uslovima, te uporediti konačnu cijenu direktne dostave i dostave putem našeg sistema. Ovo su neke od sugestija koje Vam kao kompanija možemo ponuditi kako bi se izbjegli veliki troškovi dostave kada se dobije konačna cijena dostave do našeg skladišta zajedno sa cijenom koju plaćate da se pošiljki dostave u BiH. Neke online prodavnice posluju pod uslovima da samostalno šalju svoje proizvode globalno, te imaju određene tarife po kojima to izvršavaju. U takvim slučajevima ne bi bilo smisla koristiti sistem dostave poput našeg, jer bi Vam troškovi dostave bili bespotrebno uvećani.

Također, možete obavljati kupovinu sa stranica koje nisu namijenjene za SAD tržište, ali je potrebno da se prvobitno uvjerite o mogućnosti direktne dostave u Bosnu i Hercegovinu i cijeni iste, te o cijeni dostave pošiljke do našeg skladišta u SAD-u. Također, ne bi imalo smisla dostavljati takvu pošiljku putem našeg sistema ukoliko su troškovi direktne dostave od strane online prodavnice u Bosnu i Hercegovinu manji nego da se odlučite dostaviti putem našeg sistema.

Napomena: Izbor online prodavnice i proizvoda koji se kupuje, te troškovi dostave do Pesoto skladišta u SAD-u su isključivo odgovornost i  samostalni izbor klijenata!

Помогла ли вам статья?